Den usynlige mand


Den ærgerrige, men fattige medicinstuderende Griffin, opfinder for stjålne midler en måde at gøre sig selv usynlig på. Han iklæder sig gazebind, solbriller, tøj og hat for at folk ikke skal blive skræmt af hans usynlighed, men det går ikke ubemærket hen og han skræmmer snart alle fra vid og sans. Griffin er en på alle måder skidt karakter som hæmningsløst laver alle former for ulykker. Snart er han på flugt fra lovens lange arm, men han er jo i sagens natur ikke helt nem at fange 😮

Hvordan det hele ender, skal ikke afsløres her. Romanen er fra 1897 og er en letlæst og kulørt sag, men meget underholdende.

H.G. Wells: Den usynlige mand. Høst og Søn, 1999 (1897). Oversat af Jesper Ewald. Forord af Hans Hertel.

4

Authors gravatar

Dorte H

Nej hvorfor tror du, jeg aldrig er blevet færdig med den! 😀

Authors gravatar

Søren

EasyReader, det er da ikke til at holde ud at læse???

🙂

Authors gravatar

Dorte H

Jeg ved da heller ikke, hvorfor jeg aldrig er blevet færdig med den. Min mand har faktisk læst den for 117 år siden på et sprogkursus i England.
Eller måske ved jeg det godt; hans udgave er en EasyReader eller sådan noget. Så hvis jeg mener det alvorligt, skaffer jeg mig nok en ordentlig udgave med ORD i.

Authors gravatar

Dorte H

Jeg ved da heller ikke, hvorfor jeg aldrig er blevet færdig med den. Min mand har faktisk læst den for 117 år siden på et sprogkursus i England.
Eller måske ved jeg det godt; hans udgave er en EasyReader eller sådan noget. Så hvis jeg mener det alvorligt, skaffer jeg mig nok en ordentlig udgave med ORD i.

Skriv et svar