Glemte bogmærker

Det sker at jeg finder sjove ting i de brugte bøger jeg køber. I et eksemplar af Günter Walraffs Maskering og sandhed fandt jeg en tipskupon fra uge 46, 1980. Det var dengang der var noget der hed Jugoslavien og B1903 🙂

2

Authors gravatar

Michael Krarup

Den tipskupon ville digteren Morten Søndergaard have været glad for at have haft med på sin udstilling "Bakkehusalfabetet" på Bakkehuset på Frederiksberg. En skæg og skæv udstilling, som løb frem til 12. januar. Han havde bl.a en montre med genstande fundet i bøger på biblioteker og antikvariater. Jeg har fundet et enkelt og ikke så repræsentativt billede fra montren (sammen med en del andre billeder fra udstillingen) på:
http://www.penciltwister.com/2011/bakkehusalfabetet/

Authors gravatar

Linse

Den udstilling ville jeg gerne have set 🙂

Skriv et svar