9 responses

 1. @Louise: arbejde tager også en del af min tid her i efteråret, men jeg prøver alligevel at presse både læsning og bloggeriet ved lige.

  Er dit arbejde i det mindste interessant og spændende (når nu det tager tiden fra det vigtigste, litteraturen)?

  I øvrigt er jeg glad for, at du en gang imellem lige melder ind, så jeg ved du stadig er i live 🙂

 2. @Louise: arbejde tager også en del af min tid her i efteråret, men jeg prøver alligevel at presse både læsning og bloggeriet ved lige.

  Er dit arbejde i det mindste interessant og spændende (når nu det tager tiden fra det vigtigste, litteraturen)?

  I øvrigt er jeg glad for, at du en gang imellem lige melder ind, så jeg ved du stadig er i live 🙂

 3. Flotte billeder! Tjekker blot ind for at sige hej. Har været fraværende længe…har simpelthen for travlt i disse måneder til at kunne andet end at arbejde og gå hjem og være træt. Men lidt læsning er det da også blevet til. Og nu vil jeg snart i gang med bloggeriet igen.

 4. Flotte billeder! Tjekker blot ind for at sige hej. Har været fraværende længe…har simpelthen for travlt i disse måneder til at kunne andet end at arbejde og gå hjem og være træt. Men lidt læsning er det da også blevet til. Og nu vil jeg snart i gang med bloggeriet igen.

 5. Jamen svampe er da næsten også det næst-bedste, du kan blogge om.

  Smukke billeder som fryder Arnold Kickinbottoms skaber helt ind i hendes morderiske inderste.

 6. Jamen svampe er da næsten også det næst-bedste, du kan blogge om.

  Smukke billeder som fryder Arnold Kickinbottoms skaber helt ind i hendes morderiske inderste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *