Kanonernes sjæl


Fandt i weekenden denne paperback fra 1917, en roman der foregår under WW1. Selv om ryggen er taped, så er den alligevel velholdt. Tror aldrig jeg har set en paperback, der er så gammel.

Forfatteren er norsk journalist og hedder Øvre Richter Frich. På norsk Wikipedia kan forskerne ikke blive enige om, om Frich var fascist og voldsromantiker, eller bare var med på tidens trend. Kender nogen mere til forfatteren, må I gerne give en kommentar.

Glæder mig til at læse bogen.

3

Authors gravatar

Dorte H

Det var pænt sagt!

Og jeg ville sandelig også gerne have en debutkrimi, jeg kunne sende til dig!
Nå, men i denne ferie kan jeg i hvert fald sige, at jeg har gjort lidt for sagen.

Authors gravatar

Søren

Du er flittig på bloggen og til kontakten med dine læsere. Det giver heldigvis og helt fortjent pote.

P.S. Glæder mig til en dag at finde din debutkrimi i min postkasse 🙂

Authors gravatar

Dorte H

Hmmm, det ligner ikke lige en femi-krimi, men forsiden er da meget morsom. Jeg er spændt på at høre mere om det imellem omslaget.

Apropos dit indlæg om gratis bøger, så fik jeg en mail fra en irsk forfatter i går. Han er begyndt at blogge lige for nylig, og som tak for mine opmuntrende kommentarer, syntes han da lige, jeg skulle have hans debutkrimi, hvis jeg havde lyst – helt uden forpligtelser til at blogge om den. Og manden er faktisk ansat på et irsk universitet & redaktør på en helt ny encyclopædi, så jeg tror, det er et rigtig spændende bekendtskab, jeg har gjort der.

Skriv et svar