Noget for noget


Mette, der er journalist, tager på ferie med sin familie. Imens roder og snager viceværten kone i de ferieforladte lejligheder som hun plejer, og hvad hun finder bruger hun til at afpresse sine ofre med, kynisk og grisk som hun er.

Ja, hvad skal jeg mere sige?

Jo: denne roman har vundet Krimiakademiets debutantpris 2005. Jeg ved ikke hvem der sidder i det akademi, men de burde skamme sig.

Anna Grue: Noget for noget. Politikens Forlag, 2007.

9 responses

  1. Hm. Jeg synes ikke, Dan Sommerdahl-serien er dårlig, men den her kan vist godt undværes. Det er trist, men Pia har jo langt hen ad vejen ret: der er langt mellem snapsene når det gælder dansk krimi. Jeg synes dog, Drengen i kufferten var en fornem krimidebut.

  2. Hm. Jeg synes ikke, Dan Sommerdahl-serien er dårlig, men den her kan vist godt undværes. Det er trist, men Pia har jo langt hen ad vejen ret: der er langt mellem snapsene når det gælder dansk krimi. Jeg synes dog, Drengen i kufferten var en fornem krimidebut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *