Noget for noget


Mette, der er journalist, tager på ferie med sin familie. Imens roder og snager viceværten kone i de ferieforladte lejligheder som hun plejer, og hvad hun finder bruger hun til at afpresse sine ofre med, kynisk og grisk som hun er.

Ja, hvad skal jeg mere sige?

Jo: denne roman har vundet Krimiakademiets debutantpris 2005. Jeg ved ikke hvem der sidder i det akademi, men de burde skamme sig.

Anna Grue: Noget for noget. Politikens Forlag, 2007.

9

Authors gravatar

For Søren mand, åh, undskyld, men ha, ha,……hvor jeg elsker denne anmeldelse….eller hvad det nu er. Jfr. ham der sagde om en bog, "den bør anmeldes, men det er da til poliet!"

Authors gravatar

For Søren mand, åh, undskyld, men ha, ha,……hvor jeg elsker denne anmeldelse….eller hvad det nu er. Jfr. ham der sagde om en bog, "den bør anmeldes, men det er da til poliet!"

Authors gravatar

Dorte H

Hm. Jeg synes ikke, Dan Sommerdahl-serien er dårlig, men den her kan vist godt undværes. Det er trist, men Pia har jo langt hen ad vejen ret: der er langt mellem snapsene når det gælder dansk krimi. Jeg synes dog, Drengen i kufferten var en fornem krimidebut.

Authors gravatar

Dorte H

Hm. Jeg synes ikke, Dan Sommerdahl-serien er dårlig, men den her kan vist godt undværes. Det er trist, men Pia har jo langt hen ad vejen ret: der er langt mellem snapsene når det gælder dansk krimi. Jeg synes dog, Drengen i kufferten var en fornem krimidebut.

Authors gravatar

pia milwertz

Måske var den faktisk den bedste debutant det år….

Bortset fra Fanny Fiske-bøgerne, er det ikke danske krimi der står øverst på min ønskeseddel for tiden!!

Authors gravatar

Søren

Jeg ku ik la vær 🙂
Din anmeldelse giver et bedre billede af bogen.

Authors gravatar

Søren

Jeg ku ik la vær 🙂
Din anmeldelse giver et bedre billede af bogen.

Skriv et svar