Ny bogudgivelse: Forbrydelsens elementer

I går udkom ny bog som for krimifans må være et must. Den hedder ‘Forbrydelsens elementer. Kriminallitteraturens historie fra Poe til Ellroy’ og er skrevet af Karsten Wind Meyhoff. Se mere her hos Informations Forlag.

10

Authors gravatar

Carsten

Æv. Nå, jeg tror så jeg lige må smuglæse lidt i den lokale boghandel så, for at finde ud af hvad det er for noget.

Authors gravatar

Carsten

Æv. Nå, jeg tror så jeg lige må smuglæse lidt i den lokale boghandel så, for at finde ud af hvad det er for noget.

Authors gravatar

Søren

Forlaget angiver selv, at Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet har anmeldt bogen, men det er ikke lykkedes mig at google anmeldelsen frem 🙁

Authors gravatar

Søren

Forlaget angiver selv, at Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet har anmeldt bogen, men det er ikke lykkedes mig at google anmeldelsen frem 🙁

Authors gravatar

Carsten

Er der nogen anmeldelser af bogen endnu?

Jeg har ikke set nogen – men bogen lyder jo på papiret til at være interessant.

Authors gravatar

Carsten

Er der nogen anmeldelser af bogen endnu?

Jeg har ikke set nogen – men bogen lyder jo på papiret til at være interessant.

Authors gravatar

Søren

Det har du ret i. Måske bruger de bare udtrykket for at sælge bogen?

Af samme årsag, altså begrebsforvirringen, som vi jo også kender fra femi-krimi-udtrykket, gad jeg godt læse en slags status på situationen. Hvis det er gjort godt og nuanceret, vel at mærke.

Authors gravatar

Søren

Det har du ret i. Måske bruger de bare udtrykket for at sælge bogen?

Af samme årsag, altså begrebsforvirringen, som vi jo også kender fra femi-krimi-udtrykket, gad jeg godt læse en slags status på situationen. Hvis det er gjort godt og nuanceret, vel at mærke.

Authors gravatar

Dorte H

Det lyder jo lovende. Men jeg er ikke helt sikker på, hvad man kan bruge "den skandinaviske krimi" til som overskrift. Har de så meget andet til fælles, end at de er skandinaviske? De fleste af mine engelske blogvenner er for længst begyndt at brokke sig over britiske avis-anmeldere, som stadig tror det hele er ´bleak & gloomy´:)

Authors gravatar

Dorte H

Det lyder jo lovende. Men jeg er ikke helt sikker på, hvad man kan bruge "den skandinaviske krimi" til som overskrift. Har de så meget andet til fælles, end at de er skandinaviske? De fleste af mine engelske blogvenner er for længst begyndt at brokke sig over britiske avis-anmeldere, som stadig tror det hele er ´bleak & gloomy´:)

Skriv et svar