Olympisk mester i bogblogging – næsten


Ingrid har været så sød at tildele mig en blog-award 🙂

Ingrid introducerede mig til den svenske bogblog verden (og der igennem også den norske), så jeg ser denne award som endnu et bevis på, at hun er min blog skytsengel 🙂

Reglerne når man accepterer udmærkelsen er som følger: Kopier “awarden” til din blog. Link til den person som gav dig “awarden”. Beret 7 interessante fakta om dig selv.- Vælg 7 andre bloggere som du sender “awarden” videre til. Link til deres blogs. Skriv en kommentar i deres respektive blogs for at gøre opmærksom på “awarden”.

Først om mig selv:

1. Jeg har 1 pladespiller.
2. Jeg har set 2 præsidenter i levende live: Clinton og Fidel Castro. Dem har jeg til gengæld begge set 2 gange.
3. Jeg (vi) har 3 kæledyr, 2 hunde og 1 kat.
4. Jeg har haft 4 biler i mit liv. De var/er alle ejet af en kvinde.
5. Jeg har haft 5 forskellige arbejdsmobilnumre i mit liv.
6. Jeg har haft 6 arbejdsgivere i mit liv.
7. Jeg har engang kørt igennem 7 europæiske lande på 2 dage.

Jeg vil gerne give disse 7 bloggere den samme award jeg har fået:

1. Nille for at skrive engageret og vidende om bøger, og for at være en frankofil ø i det ellers så angelsaksisk-skandinavisk domineret hav.

2. Bogormen og bogelskeren Mia for at skrive om al den moderne litteratur jeg ikke selv når at læse på en måde, som seriøst får mig til at overveje, om jeg ikke skulle se at komme i gang straks.

3. Louise for at dele min interesse for krimilitteraturen og for at skrive om bøger og forfattere jeg aldrig har hørt om. Og for at være en engageret blog-kammerat.

4. Carsten for som Eskapisten at skrive om bøger fra fortid, nutid og fremtid, og for at elske bøger nok til at sprede ordet om en særlig god roman eller forlag til os andre.

5. Til Elisabeth for at skrive om det at være bogelsker, og ikke mindst for at gå mod strømmen med sin læselyst og forfatterdrøm.

6. Til Dorte for med sit eksperimenterende pen, sin enorme viden og sit sociale engagement at forbinde hele denne (kendte) verdens krimielskere på sin DJs krimiblog.

7. Til Dorte Tissot for med sin blog Bogtanker med velskrevede og effektive indlæg, at beskrive de bøger hun læser. Og ikke mindst for (som den eneste i blogverdenen jeg kender) at række hen over generationerne i sine bogvalg.

22

Authors gravatar

Søren

@Dorte: helt fair, der følger ingen forpligtigelser med prisen, ud over at forsætte ufortrødent med at blogge om bøger 🙂

Authors gravatar

Søren

@Dorte: helt fair, der følger ingen forpligtigelser med prisen, ud over at forsætte ufortrødent med at blogge om bøger 🙂

Authors gravatar

Dorte Tissot Hansen

Først undskyld min lange reaktionstid, jeg er meget beæret 🙂 – Jeg ved bare ikke om jeg kan tage imod den, da jeg faktisk ikke regelmæssigt læser så mange forskellige blog, – og ikke helt ved hvem jeg skulle give den videre til… – men tak for æren!

Authors gravatar

Dorte Tissot Hansen

Først undskyld min lange reaktionstid, jeg er meget beæret 🙂 – Jeg ved bare ikke om jeg kan tage imod den, da jeg faktisk ikke regelmæssigt læser så mange forskellige blog, – og ikke helt ved hvem jeg skulle give den videre til… – men tak for æren!

Authors gravatar

Søren

@Louise & Mia: Det var da så lidt 🙂

Authors gravatar

Mia

Orv – tak for din kommentar :o) Den er jeg glad for

Authors gravatar

Mia

Orv – tak for din kommentar :o) Den er jeg glad for

Authors gravatar

Mia

Orv – tak for din kommentar :o) Den er jeg glad for

Authors gravatar

Mia

Orv – tak for din kommentar :o) Den er jeg glad for

Authors gravatar

Louise

Tusind tak Søren, det varmer mit vinterkolde hjerte. Smukt.

Authors gravatar

Elisabeth

Tusen takk for hyggelige ord 🙂

Som posteren over meg kommer heller ikke jeg til å gi den videre. For meg er det så enkelt som at de bloggerne jeg kunne tenke meg å gi den til, allerede har fått den. Men igjen, setter stor pris på at du tenkte på meg!

Authors gravatar

Elisabeth

Tusen takk for hyggelige ord 🙂

Som posteren over meg kommer heller ikke jeg til å gi den videre. For meg er det så enkelt som at de bloggerne jeg kunne tenke meg å gi den til, allerede har fått den. Men igjen, setter stor pris på at du tenkte på meg!

Authors gravatar

Nille

Tusind tak Søren! Jeg er meget glad for din kommentar; selvom der er få franske læsere af bloggen, så ved jeg, at nogle danskere holder af at læse det franske også. Desuden er det jo ikke bare en oversættelse, da indfaldsvinklen tit er en anden for mit franske jeg 😉

Jeg vil dog vælge ikke at give den videre; den beslutning tog jeg for et stykke tid siden med alle awards. Men det glæder jo alligevel!

Authors gravatar

Nille

Tusind tak Søren! Jeg er meget glad for din kommentar; selvom der er få franske læsere af bloggen, så ved jeg, at nogle danskere holder af at læse det franske også. Desuden er det jo ikke bare en oversættelse, da indfaldsvinklen tit er en anden for mit franske jeg 😉

Jeg vil dog vælge ikke at give den videre; den beslutning tog jeg for et stykke tid siden med alle awards. Men det glæder jo alligevel!

Authors gravatar

Dorte H

Ja, hen ad vejen skulle det jo gerne være alle de beboede kontinenter 😀

Min global reading challenge har gjort det endnu sjovere at holde øje med, hvor mine læsere kommer fra.

Authors gravatar

Dorte H

Ja, hen ad vejen skulle det jo gerne være alle de beboede kontinenter 😀

Min global reading challenge har gjort det endnu sjovere at holde øje med, hvor mine læsere kommer fra.

Authors gravatar

Søren

Der er da mindst tre kontinenter involveret, så vidt jeg husker 🙂

Authors gravatar

Søren

Der er da mindst tre kontinenter involveret, så vidt jeg husker 🙂

Authors gravatar

Dorte H

Åh, er det virkelig MIN krimiblog, der forbinder "forbinde hele denne (kendte) verdens krimielskere"?

Det er vist alligevel en af de største komplimenter, den endnu har fået! Tusind tak for omtale og award!

Jeg lover at give den videre, men ikke et ord om hvornår (jeg er stærkt stile-ramt denne uge).

Authors gravatar

Dorte H

Åh, er det virkelig MIN krimiblog, der forbinder "forbinde hele denne (kendte) verdens krimielskere"?

Det er vist alligevel en af de største komplimenter, den endnu har fået! Tusind tak for omtale og award!

Jeg lover at give den videre, men ikke et ord om hvornår (jeg er stærkt stile-ramt denne uge).

Skriv et svar