På bogjagt

Lørdag skulle fruen til konference i Odense, og jeg tog med for selskabs skyld. Turen tager 2½ time hver vej. Men hvad skulle jeg så tage mig til imens? Jeg skulle naturligvis på bogjagt.

Jeg havde på forhånd fundet 10 genbrugsbutikker i Odense by. Dem skulle jeg nå mellem kl.10 og 14. Og jeg nåede det. Jeg var færdig det sidste sted præcis kl.13.59. Godt fruens bil har GPS 🙂

Af de 10 steder var 2 butikker lørdagslukket og 1 butik permanent lukket, og en butik handlede kun med tøj. Til gengæld fandt jeg tilfældigt en butik jeg ikke havde fundet over nettet, så i alt var jeg i 7 butikker.

Jeg er ret pjattet med at gå på bogjagt i genbrugsbutikker. Modsat i en boghandel, så ved man aldrig hvad man finder. Så meget desto sjovere at finde en overraskende bog man ikke kendte eller en man længe har manglet. Og så er det en billig hobby. Jeg købte 31 bøger og det kostede mig ca. 200 kroner.

Sådan jer ser en typisk genbrugsbutik ud:

Og her var hvad jeg fandt:

12 responses

  1. Jag tror det heter second hand-butiker – så svenskt! :-)- eller loppis/loppmarknad eller så säger man egennamnen: Myrorna, Hjärta till hjärta, Stadsmissionen eller vad det kan vara.

  2. Jag tror det heter second hand-butiker – så svenskt! :-)- eller loppis/loppmarknad eller så säger man egennamnen: Myrorna, Hjärta till hjärta, Stadsmissionen eller vad det kan vara.

  3. Det ser ut som om du gjort verkligt fina fynd. Det är mycket spännande att rota runt i genbrugsbutiker! (undrar om det svenska ordet är "återvinningsbutik"- är inte helt säker…)

  4. Det ser ut som om du gjort verkligt fina fynd. Det är mycket spännande att rota runt i genbrugsbutiker! (undrar om det svenska ordet är "återvinningsbutik"- är inte helt säker…)

  5. Selv om du måtte slippe 300 kr, kan du vel også siges at have haft en god uge! Tillykke med skattejagten.
    Det er egentlig meget længe siden, jeg har været inde i en rigtig genbrugsbutik, men til gengæld støtter jeg Abebooks de fleste måneder.

  6. Selv om du måtte slippe 300 kr, kan du vel også siges at have haft en god uge! Tillykke med skattejagten.
    Det er egentlig meget længe siden, jeg har været inde i en rigtig genbrugsbutik, men til gengæld støtter jeg Abebooks de fleste måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *