Peder Frederik Jensen

Det er lige gået op for mig med flere års forsinkelse, at min gamle ven Peder har udgivet en roman. Vildt!

Og super anmeldelse her i Politiken.

Den glæder jeg mig til at læse 🙂

14

Authors gravatar

Dorte H

Som blogger har man nok heller ikke noget imod et stort publikum, men det er rigtigt, at den livlige og engagerede diskution er det element, der får mig til at klikke ind på min egen blog og vores diskussions-rum adskillige gange om dagen. Og den der underspillede britiske humor, det er også lige mig.
Hvis du skulle have lyst til at se, hvad det er vi render og laver, så kan du kigge indenfor her:
http://friendfeed.com/rooms/crime-and-mystery-fiction
Alle er velkomne, men det er nok kun sjovt, hvis man virkelig er glad for krimier.

Authors gravatar

Dorte H

Som blogger har man nok heller ikke noget imod et stort publikum, men det er rigtigt, at den livlige og engagerede diskution er det element, der får mig til at klikke ind på min egen blog og vores diskussions-rum adskillige gange om dagen. Og den der underspillede britiske humor, det er også lige mig.
Hvis du skulle have lyst til at se, hvad det er vi render og laver, så kan du kigge indenfor her:
http://friendfeed.com/rooms/crime-and-mystery-fiction
Alle er velkomne, men det er nok kun sjovt, hvis man virkelig er glad for krimier.

Authors gravatar

Søren

Du har to gode pointer: Cremen af kriminalromaner er skrevet på engelsk eller udkommer også på engelsk.

Og den anden er vel, at det er forskel på at skrive en bog og en bogblog. Hvis man skriver en bog, ønsker man sig så stort et publikum som muligt.

Hvis man skriver en bogblog, vil man hellere have en lille gruppe læsere der kommunikerer aktivt med en, frem for en stort publikum?

Authors gravatar

Søren

Du har to gode pointer: Cremen af kriminalromaner er skrevet på engelsk eller udkommer også på engelsk.

Og den anden er vel, at det er forskel på at skrive en bog og en bogblog. Hvis man skriver en bog, ønsker man sig så stort et publikum som muligt.

Hvis man skriver en bogblog, vil man hellere have en lille gruppe læsere der kommunikerer aktivt med en, frem for en stort publikum?

Authors gravatar

Dorte H

Jeg har undervist i engelsk en del år, så det krævede jo ikke det store mod fra min side. Jeg ville også gå glip af rigtig meget uden mine engelske krimifans, eftersom der er så meget større udvalg af krimier på engelsk og svensk end på dansk. På den anden side kan jeg se, at min blog får mig til at gå lidt uden om danske krimier, som ikke er/vil blive oversat til engelsk i den nærmeste fremtid. Og nu kan man jo ikke se det direkte på min blog, men jeg er med i et crime-and-mystery-reading room, hvor vi har en livlig debat om hinandens blogs mm, så der ville jeg gå glip af en masse sjov, hvis de andre enten ikke kunne læse mine anmeldelser, eller ikke kunne få fat på bøgerne bagefter.

Authors gravatar

Dorte H

Jeg har undervist i engelsk en del år, så det krævede jo ikke det store mod fra min side. Jeg ville også gå glip af rigtig meget uden mine engelske krimifans, eftersom der er så meget større udvalg af krimier på engelsk og svensk end på dansk. På den anden side kan jeg se, at min blog får mig til at gå lidt uden om danske krimier, som ikke er/vil blive oversat til engelsk i den nærmeste fremtid. Og nu kan man jo ikke se det direkte på min blog, men jeg er med i et crime-and-mystery-reading room, hvor vi har en livlig debat om hinandens blogs mm, så der ville jeg gå glip af en masse sjov, hvis de andre enten ikke kunne læse mine anmeldelser, eller ikke kunne få fat på bøgerne bagefter.

Authors gravatar

Søren

@ Dorte H: Jeg har godt set at du og andre bogbloggere også skriver på engelsk. Jeg har også overvejet det. Dels for at få et større publikum, dels for at komme i kontakt med flere.

Bagdelen er selvfølgelig, at de ikke læser dansk litteratur.

Jeg tror jeg venter lidt med at tage det spring, indtil jeg har bedre styr på mit sprog og min stil.

Tak for din hilsen 🙂

Authors gravatar

Søren

@ Dorte H: Jeg har godt set at du og andre bogbloggere også skriver på engelsk. Jeg har også overvejet det. Dels for at få et større publikum, dels for at komme i kontakt med flere.

Bagdelen er selvfølgelig, at de ikke læser dansk litteratur.

Jeg tror jeg venter lidt med at tage det spring, indtil jeg har bedre styr på mit sprog og min stil.

Tak for din hilsen 🙂

Authors gravatar

Mia

Og det er faktisk en lille hyggelig roman han har skrevet :o) Jeg kunne i hvert fald godt li' den

Authors gravatar

Mia

Og det er faktisk en lille hyggelig roman han har skrevet :o) Jeg kunne i hvert fald godt li' den

Authors gravatar

Dorte H

Spændende med sådan en bekendt, der springer ud som forfatter!
Jeg har lige fundet din blog, og opdaget, at du faktisk læser min, så jeg ville da lige sige hej. Jeg kan se, at vi bl.a. har Leif Davidsen og Alice Walker til fælles.
Men ellers går jeg vist og bliver mere og mere anglofil. Ikke bare fordi jeg læser flest engelske krimier, men fordi engelske blog-gæster er bedre til at kommentere & diskutere end de danske. Men det kunne vi selvfølgelig prøve at lave om på 🙂

Skriv et svar