Ja, jeg skal beklage at jeg ikke har været så flittig på det seneste, men det skyldes et længere besøg i USA. Sammen med min svigerinde, svoger, niece og nevø kørte min elskede kone og jeg fra LA til Alberquerque, og så bl.a. Las Vegas, Painted Desert, Grand Canyon mmm, og kørte gennem indianerreservater, ørkener og bjerge, og over floder, dæmninger og bjergpas. Skøn tur 🙂


Ved Grand Canyon lå hvad der må være en af verdens højstbeliggende boghandler, i 2170meters højde. Her kunne man købe bøger om især Grand Canyon, alt fra fotobøger, opdagelsesrejsendes dramatiske dagbøger om turen ned af Coloradofloden, bøger om indianerne i området, kogebøger om den lokale mad, og al muligt med Grand Canoyn som motiv: kaffekopper, muleposer, puslespil, linealer, screensavere, musemåtter, t-shirts osv osv.

Nå, men jeg har læst en del på turen og siden, så lige så snart jeg får overstået den influenzaomgang jeg pådrog mig stort set ved hjemkomsten til det kolde Danmark, skal der nok komme nye indlæg her på bloggen.