Om bloggen

Denne blog handler om min store interesse for litteratur og bøger. Jeg skriver om de bøger jeg læser: populær- og kriminalromaner, og strejftog tilbage i Danmarks- og Verdenslitteraturen. Jeg skriver også om at samle på bøger, og hvordan man finder det gode bogfund.

For det meste læser jeg bøger med en del år på bagen, så det er altså ikke de nyeste udgivelser du skal regne med at møde her.

Kommentarer er meget velkomne 🙂

2

Authors gravatar

Hej Bogstavsamleren

På Aarhus Litteraturcenter har vi i forbindelse med forfatter Alice Aagaard udgivet den første danske Forfatteralmanak 2018. Det er en kalender, som kan benyttes til inspiration til skrivning, fyldt med gode skriveråd fra 52 forfattere.

Jeg vil gerne have vedhæftet en pressemeddelelsen, så du kunne læse nærmere om Forfatteralmanakken, samt billeder af kalenderen. Du kan også besøge hjemmesiden http://www.forfatteralmanak.dk/.

Vi vil høre, om du kunne være interesseret i at anmelde Forfatteralmanakken, da vi tænker, at der måske vil være mange af dine følgere, som måske går rundt med en lille forfatter i maven eller bare lysten til at skrive, og har brug for den sidste hjælpende hånd til at komme i gang. Det kunne også være en oplagt gaveidé her op til jul.

Hvis det har din interesse, sender vi gerne almanakken til dig. Vi ser frem til at høre fra dig 🙂

Med venlig hilsen

Emilie Lykke – PR og Kommunikationspraktikant Aarhus Litteraturcenter

Authors gravatar

Jan Sørensen

Har fået besked på at skære ned på min bogsamling (som er stor). Her derfor sat en række bøger (og andet) til salg på DBA.dk -bl.a. nogle bøger af Panaït Istrati, Adrien Zograffi’s Fæstekontoret og Svampefiskeren (uden for serie) samt Kyra Kyralina, alle 1. udgaver i fin stand. Sog til hvis du er interesseret. Lsæte dem alle med stor fornøjelse i 1970erne, men desværre ikke siden!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.