Fyld bogvognen

117 bøger – så mange bøger skal der til, for at fylde tre hyldemeter i en bogvogn – sådan cirka. Jeg troede egentlig ikke der skulle så mange til, men det kommer naturligvis også an på bøgernes tykkelse.

Jeg har som tidligere annonceret fået lov til at låne en bogvogn i denne sæson af de flinke folk fra Ingstrup Bogby. Det er endda den bedst sælgende bogvogn i byen. Det forpligter, synes jeg.

bogby.opsætning3
Her får jeg kyndig vejledning under opsætningen af Annalene fra Ingstrup Bogby. Foto: Pia Daugaard

Jeg fylder vognen op med bøger fra mit bibliotek, overskuddet fra salget går ubeskåret til bogbyen.

I løbet af sæsonen vil jeg så afprøve, hvilke bøger og genrer der kan afsættes til de bogelskere, der kigger forbi bogvogn nummer to i Ingstrup Bogby.

I første omgang har jeg valgt at skyde en lille smule med spredehagl, da jeg jo er helt ny i bogbybranchen.

Blandt de 117 bøger jeg placerer i bogvognen, er der kogebøger, spændingsbøger af Alistair MacLean, diverse krimier, Dea Trier Mørch, Morten Korch, adskillige sørøver- og Cæcilie Lassen-romaner, Henry Miller og Nobelprisvinderne Márquez, Pamuk og John Steinbeck.

Nu får vi så at se, om jeg har ramt bogelskernes smag.

bogvogn.opsætning4
Bogvogn nummer to. Husk det nu. Foto: Pia Daugaard

Bøgerne koster på de to nederste hylder 10 kroner og på den øverste hylde 20 kroner. Det er da priser som alle kan være med til?

Så kære bloglæser: hvis din vej falder forbi Ingstrup Bogby, så husk at gøre holdt ved bogvogn nummer to. Det kunne jo være der lige var en bog du netop står og mangler i samlingen eller en du har lyst til at læse.

 

Skriv et svar