Isle of Wright

Dette postkort fra Isle of Wright, måske fra 1959, viser en park, der hedder Keat’s Green, Shanklin, tror jeg. Det blev fundet i en 1975 Penguin-udgave af A Portrait of the Artist as a Young Man.

5

Authors gravatar

Louise

Jeg arbejder i en antikvarboghandler, og det er altså sjovt, hvad man kan finde inde i brugte bøger: postkort, familiefotos, sågar penge. Man kan næsten ikke lade være med spekulere over, hvilken sammenhæng, der har været mellem postkortet og bogen for den tidligere ejer.
Eller for den sags skyld hvorfor folk gemmer penge i deres bøger…

Authors gravatar

Linse

Tak for din at smide en kommentar. Du ryger da lige på min blogroll 🙂

Da jeg var en ung mand med hang til at formøble formuen på værtshuse, gemte jeg somme tider penge i bøger, så jeg havde til dårlige tider (= de sidste 20 dage af en måned). Men når de dårlige tider kom, kunne jeg aldrig finde pengene. Jeg fandt aldrig ud af, om det var fordi jeg allerede havde brugt pengene, eller om jeg bare ikke kunne huske hvilken bog jeg havde gemt dem i, eller om det var ren indbildning, at jeg overhovedet havde gemt pengene in the first place.

Authors gravatar

Louise

Ja, nogle gange er gemmestedet simpelthen for godt. Tak for tilføjelsen og anbefalingerne!

Authors gravatar

Louise

Ja, nogle gange er gemmestedet simpelthen for godt. Tak for tilføjelsen og anbefalingerne!

Skriv et svar