I Amsterdam er der mange gode muligheder for at finde bøger, også på andre sprog end hollandsk, for eksempel engelsk, tysk og fransk. 
Du kan nøjes med at gå hen til et torv nær centrum, der hedder Spui. Her finder du to fremragende boghandlere med masser af især engelske bøger.
Den første hedder The American Book Center.

Hylder og reoler fra gulv til loft i tre etager fyldt med gode sager i alle genrer.

Den næste boghandel ligger lige ved siden af og hedder Athenaeum Boekhandel.
Også en rigtig fin og stor boghandel med masser af engelske bøger.
Og hvad der næsten er det bedste af det hele: hver fredag er der et stort bogloppemarked på torvet med brugte bøger. Masser af kunstbøger, romaner, fotobøger, digtesamlinger, paperbacks, og meget andet på engelsk, tysk, fransk og hollandsk. Virkelig en guldgrube!

Et must for enhver bogelsker! Så der er altså rig lejlighed til at finde både nye og brugte bøger i den hollandske hovedstad.
Og her et bonus tip: Tag ind og se det nyrenoverede Rijksmuseum med de mange fantastiske hollandske malere. Tonsvis af mennesker, men et af de fedeste kunstmuseer jeg kender. 
Og så er der en lille godbid til bogelskeren, for der er nemlig et smukt, smukt bibliotek på museet med masser af bøger i flere etagers højde. Se bare her:
Biblioteket er rent faktisk i brug, ikke bare til pynt, og det er endnu vildere i virkeligheden end på fotoet.
God fornøjelse med at finde bøger og bogoplevelser i Amsterdam, og har du andre bogtips om Amsterdam, så smid endelig en kommentar 🙂