Ingrid har været så sød at tildele mig en blog-award 🙂

Ingrid introducerede mig til den svenske bogblog verden (og der igennem også den norske), så jeg ser denne award som endnu et bevis på, at hun er min blog skytsengel 🙂

Reglerne når man accepterer udmærkelsen er som følger: Kopier “awarden” til din blog. Link til den person som gav dig “awarden”. Beret 7 interessante fakta om dig selv.- Vælg 7 andre bloggere som du sender “awarden” videre til. Link til deres blogs. Skriv en kommentar i deres respektive blogs for at gøre opmærksom på “awarden”.

Først om mig selv:

1. Jeg har 1 pladespiller.
2. Jeg har set 2 præsidenter i levende live: Clinton og Fidel Castro. Dem har jeg til gengæld begge set 2 gange.
3. Jeg (vi) har 3 kæledyr, 2 hunde og 1 kat.
4. Jeg har haft 4 biler i mit liv. De var/er alle ejet af en kvinde.
5. Jeg har haft 5 forskellige arbejdsmobilnumre i mit liv.
6. Jeg har haft 6 arbejdsgivere i mit liv.
7. Jeg har engang kørt igennem 7 europæiske lande på 2 dage.

Jeg vil gerne give disse 7 bloggere den samme award jeg har fået:

1. Nille for at skrive engageret og vidende om bøger, og for at være en frankofil ø i det ellers så angelsaksisk-skandinavisk domineret hav.

2. Bogormen og bogelskeren Mia for at skrive om al den moderne litteratur jeg ikke selv når at læse på en måde, som seriøst får mig til at overveje, om jeg ikke skulle se at komme i gang straks.

3. Louise for at dele min interesse for krimilitteraturen og for at skrive om bøger og forfattere jeg aldrig har hørt om. Og for at være en engageret blog-kammerat.

4. Carsten for som Eskapisten at skrive om bøger fra fortid, nutid og fremtid, og for at elske bøger nok til at sprede ordet om en særlig god roman eller forlag til os andre.

5. Til Elisabeth for at skrive om det at være bogelsker, og ikke mindst for at gå mod strømmen med sin læselyst og forfatterdrøm.

6. Til Dorte for med sit eksperimenterende pen, sin enorme viden og sit sociale engagement at forbinde hele denne (kendte) verdens krimielskere på sin DJs krimiblog.

7. Til Dorte Tissot for med sin blog Bogtanker med velskrevede og effektive indlæg, at beskrive de bøger hun læser. Og ikke mindst for (som den eneste i blogverdenen jeg kender) at række hen over generationerne i sine bogvalg.