Akim, Junglens søn

Akim på skideren
Akim, junglens søn, er blevet forgiftet af den onde og usynlige professor Winter. Men Akims ven Jim har held til at vriste modgiften ud af professoren.

På vejen tilbage igennem junglen til Akim, skal Jim uset passerer professor Winters vagtposter, de ligeledes usynlige Rag (løven), Bardi (elefanten), Kar (gorillaen) og mange andre farlige dyr.


Det lykkedes for den snarrådige og modige Jim ved at svinge sig lydløst i lianerne i trætoppene, og snart er han forenet med Akim, som straks vågner op efter at have fået modgiften.

Akim stærkere end nogensinde

Akim går øjeblikkeligt i gang med at udtænke en plan for, hvordan professor Winters hjælpere skal uskadeliggøres. Det involverer nogle bambusrør og den sorte saft fra malago frugten, og Jim skal naturligvis hjælpe til.

Cliffhanger
Vil det lykkedes dem at overliste Rag og Bardi og de andre vagtposter? Og vil det lykkedes for professor Winter at genvinde sin synlighed?

Ja, I må vente med svaret til jeg har fundet hæfte nr. 27. Sorry guys!

Akim, Junglens Søn. A. Stenby – Søborg Offset A/S, 1961.

12

Authors gravatar

Dorte H

Nej vel?

Men jeg har noteret mig, at samler-genet ofte springer en generation over. Jeg har det HELDIGVIS, men mine døtre synes somme tider, jeg er komplet skør med de ting, jeg ikke vil smide ud.

Authors gravatar

Dorte H

Nej vel?

Men jeg har noteret mig, at samler-genet ofte springer en generation over. Jeg har det HELDIGVIS, men mine døtre synes somme tider, jeg er komplet skør med de ting, jeg ikke vil smide ud.

Authors gravatar

Dorte H

Øhm, det bliver vist svært. Jeg har ikke set veninden siden jeg flyttede fra Vendsyssel i 1979, og hendes rummelige barndomshjem, hvor man kunne finde de sjoveste skatte rundt om i ubrugte stuer og pulterkamre, er for længst solgt. Hun og hendes søskende gav de gamle møbler til Hjørring Museum og smed alt andet ud!

Authors gravatar

Dorte H

Øhm, det bliver vist svært. Jeg har ikke set veninden siden jeg flyttede fra Vendsyssel i 1979, og hendes rummelige barndomshjem, hvor man kunne finde de sjoveste skatte rundt om i ubrugte stuer og pulterkamre, er for længst solgt. Hun og hendes søskende gav de gamle møbler til Hjørring Museum og smed alt andet ud!

Authors gravatar

Søren

@Louise: Ja, for selvom det gik godt denne gang, tror jeg ikke vi skal dømme professor Winter helt ude endnu. Mon ikke han har et par tricks i ærmet tilbage??

Authors gravatar

Søren

@Dorte: Kan du spørge din venindes bror om han har nr. 27?

Sjovt det ikke er så vigtig med nr. 25?

Authors gravatar

Dorte H

Åh, de der små hæfter har jeg også læst nogen af som barn. Jeg tror, det var min venindes ældre bror, som havde en hel skuffefuld. Akim og forskellige cowboy-serier, så vidt jeg husker. Men der manglede også altid et nummer her og der.

Authors gravatar

Dorte H

Åh, de der små hæfter har jeg også læst nogen af som barn. Jeg tror, det var min venindes ældre bror, som havde en hel skuffefuld. Akim og forskellige cowboy-serier, så vidt jeg husker. Men der manglede også altid et nummer her og der.

Authors gravatar

Louise

Så må vi jo ud at lede efter nummer 27 – spændingen er jo ulidelig, Søren 🙂

Authors gravatar

Louise

Så må vi jo ud at lede efter nummer 27 – spændingen er jo ulidelig, Søren 🙂

Skriv et svar