Schweizeren Erich von Dänikens 1968-klassiker Fortids gåder…Fremtids virkelighed er en chokerende bog om civilisationer, som på mange måder er vor civilisation overlegen, og som kuldkaster hidtil tilsyneladende veldokumenteret viden. Som Däniken selv indleder sit forord:

Det kræver et vist mod at skrive en bog som denne – og det kræver ikke mindre mod at læse den. De lærde vil betegne den som utopi, fordi dens teser og beviser ikke passer ind i kateder-lærdommens møjsommeligt sammenkittede mosaik, og de vil sætte den på listen over de bøger, som man gør bedst i ikke at tale om.

Altså en sand kætterbog lige til hjemmets kætterhylde. For to ting er helt sikre:

Der er noget der ikke stemmer med vores fortid, den fortid, der ligger tusinder og millioner af år tilbage. Den vrimler af ukendte ‘guder’, der aflagde besøg på den gode gamle Jord med bemandede rumskibe.

Der er noget, der ikke stemmer med vor arkæologi! Her finder man elektrisk batterier, der er flere tusinde år gamle. Her er gengivelser af sælsomme væsener i perfekte rumdragter, der er lukket med spænder af platin.

Denne kætterbog får min varmeste anbefaling. Læs den, og bliv chokeret!

 

Bagsideteksten
Bagsideteksten
Forsiden af en klassiker
Forsiden af en klassiker